Let op! Geld lenen kost geld

Maak de dure decembermaand niet onnodig nog duurder!

De decembermaand ligt voor ons, traditioneel een dure maand. Maak daarom deze maand niet onnodig nog duurder!

Ieder jaar zien we dat klanten behoefte hebben aan wat extra bestedingsruimte in de dure decembermaand. Niet iedereen heeft het geld hiervoor op de plank liggen. Mensen lenen dan ook bewust of onbewust geld. Hieronder enkele voorbeelden:

Roodstaan is ook geld lenen

Vrijwel niemand weet hoeveel rente de bank in rekening brengt om rood te mogen staan. In de dure decembermaand kan roodstaan een manier zijn om wat extra bestedingsruimte te creëren. Rood staan is namelijk precies hetzelfde als geld lenen. U leent geld van de bank en betaalt daarover een vergoeding (rente) U betaalt de bank weer terug wanneer bijvoorbeeld uw salaris is gestort. Het vervelende van deze manier van geld lenen is dat u vaak tussen de 12 en 15 procent rente betaalt! Dat kan dus goedkoper.

De creditcard hanteren 

Veel mensen gebruiken een creditcard om de sinterklaas of kerstcadeautjes van te betalen. Maar wanneer na de feestdagen uw creditcard saldo niet meteen weer via uw bank geïncasseerd kan worden, gaat u fors betalen. Bij creditcards is het namelijk niet ongebruikelijk dat er een maandrente van liefst 1,17% wordt berekend. Dat is 15% per jaar! Dat kan dus goedkoper.

Het verzendhuiskrediet gebruiken

Via bedrijven als Wehkamp, Neckermann en Otto kunt u eenvoudig online uw kerstoutfit bestellen. U heeft zelfs de mogelijkheid om in delen uw bestelling terug te betalen. Bij een grote bestelling kan dat erg prettig zijn. Het vervelende is dat over het terug te betalen bedrag wel een behoorlijke vergoeding wordt gerekend. Een rentepercentage van meestal 15% per jaar! Dat kan dus goedkoper.

Kijk daarom de komende weken kritisch naar de manier waarop u extra bestedingsruimte creëert. 

Dat kan dus goedkoper 

Geld lenen kost geld, maar zorg dat u dit niet teveel geld gaat kosten. Nr7 Finance bied u altijd de laagst mogelijke rente aan! Daarnaast ontvangt u online snel een offerte, zodat u ruim op tijd en tegen de laagst mogelijke kosten uw inkopen kunt doen! Geïnteresseerd? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.