Let op! Geld lenen kost geld

Over Nr7Finance

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Nr7Finance is de grootste bemiddelaar in geld lenen van Nederland! Met labels als Becam, Frisia financieringen en Postkrediet bedienen wij klanten (zowel particulier als zzp/mkb) met als missie het lenen goedkoper maken.

Onze focus:

  • Met onze volledige online werkwijze bemiddelen wij in (nieuwe) leningen waarbij klanten zelfstandig hun persoonlijke lening of doorlopend krediet kunnen afsluiten. Wij doen dit op basis van execution only en geven daarbij geen advies. Meer over onze online werkwijze kunt u in onze dienstverleningsbrochure lezen of door onze instructievideo te bekijken.
  • Daarnaast is ons label Becam gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen door deze over te sluiten. Wij werken samen met 5 gespecialiseerde kredietbanken die de laagste rentetarieven in de Nederlandse markt kunnen aanbieden. Oversluiten betekent bij ons een lagere rente en (daardoor) een kortere looptijd waardoor u minder betaalt voor uw lening

Naast het bemiddelen in consumptief krediet hebben wij een aantal specialisten in dienst die u graag van dienst zijn bij het afsluiten van

  • Hypotheken
  • Verzekeringen (vergelijken en aanvragen)

Ook voor deze producten werken wij met gespecialiseerde partijen en kunnen wij u van een voordelige offerte voorzien. Wilt u meer weten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel of mail ons gerust, wij zijn u graag van dienst!

Nr7Finance

Nr7Finance B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 538.16.722.

Nr7Finance B.V. staat onder toezicht van de Autoriteit Financiƫle Markten onder nummer 12020777.