page_thumbnail

- Welkom bij Nr7Finance

Voordelig, veilig
en verantwoord
lenen

Bij Nr7Finance kun je zelf leningen vergelijken, een offerte aanvragen en de lening online afsluiten. Je maakt hierbij gebruik van onze eigen beveiligde mijn-omgeving welke voldoet aan alle privacy vereisten. Wil je binnen 2 uur inzicht in jouw leen-mogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nr7Finance bedient klanten met de volgende leenlabels:

header decoratie header decoratie

Waarom Nr7Finance

Met behulp van onze mijn-omgeving krijg je direct inzicht in je leenmogelijkheden en kun je in 3 stappen online geld lenen.

  • Onafhankelijk tussenpersoon
  • Zelf diverse leningen vergelijken
  • Vrijblijvende offerte binnen 24-uur
  • Historische lage rente en goede voorwaarden
  • Stukken uploaden in mijn-omgeving
  • Uitbetaling binnen 2 werkdagen

- Veelgestelde vragen

Veelgestelde
vragen

Bij Nr7Finance helpen wij je aan alle relevante informatie voor het afsluiten van een verantwoorde lening. Een passende lening afsluiten bij een betrouwbare partij begint bij de juiste informatie. Bekijk hier de veelgestelde vragen over geld lenen: Staat je vraag er niet tussen? Bekijk alle vragen hier.

Hoeveel je kunt lenen hangt af volledig af van je eigen inkomsten en lasten en je persoonlijke situatie. NR7finance heeft een online tool ontwikkeld waarmee je met het invullen van 3 velden kunt berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen. De uitkomst is een goede indicatie van je maximale mogelijkheden. Wil je exact weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en binnen enkele uren weet je waar je aan toe bent.

Het lenen van geld hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Wat belangrijk is, is dat je het in je eigen tempo doet en dat het verantwoord gaat. Een lening aanvragen kost je een paar minuten van je tijd. De offerte volgt binnen een paar uur en word door ons in de voor jou aangemaakt en beveiligde mijn-omgeving geplaatst. Mocht de offerte naar wens zijn dan kun je deze online afsluiten door een aantal stukken te uploaden en digitaal te tekenen. Uitbetaling van de lening volgt in de regel binnen 2 werkdagen.

Het is mogelijk om je lening over te sluiten bij NR7Finance. Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Met onze besparingsmodule kunnen we direct berekenen hoeveel geld je kunt besparen. Wij bekijken het graag voor je.

Nee je hoeft vooraf geen kosten te maken. NR7Finance wordt beloond door de banken waar wij de lening onderbrengen. Het lenen van geld via NR7Finance kost u verder niets, een offerte is gratis en vrijblijvend en mocht je de lening afsluiten dan kan dit dus zonder kosten.

Geld lenen kost geld maar hoeveel het kost hangt sterk af van de rente en looptijd van de lening. De rente is simpel, hoe lager de rente hoe goedkoper de lening. Dit geldt ook voor de looptijd, kies je voor een kortere looptijd dan betaal je minder rente als bij een langere looptijd. Wil je exact weten wat geld lenen jou zou kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en wij tonen het binnen enkele uren.

Hoe werkt online geld lenen?

Lening berekenen

Bereken online wat je maximale mogelijkheden zijn en krijg een goede eerste indicatie van wat er mogelijk is.

Leningen vergelijken

Door het invullen van je wensen kun je online met de leningvergelijker meerder banken en leningen met elkaar vergelijken.

Lening aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan, binnen enkele uren ontvang je van ons de offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Lening afsluiten

Door het aanleveren van een aantal stukken en het digitaal onderteken van de offerte kun je de lening afsluiten. Uitbetaling volgt binnen 2 werkdagen.

Offerte aanvragen

Actuele rente tarieven

Persoonlijke Lening vanaf 6,6%

Kredietbedrag € 40.000,-

Maandtermijn € 456,-

Variabele rente 6,6%

Jaarlijk kostenpercentage 6,6%

Theoretische looptijd 120 maanden

Totaalprijs van het krediet € 54.747,-

Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar. Wij bemiddelen op grond van een objectieve analyse. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om zaken te doen met een of meerdere aanbieders.