Persoonlijke lening

Persoonlijke lening? Lenen vanaf €10.000,-.

Met het afsluiten van een persoonlijke lening kies je voor zekerheid, zo weet je van tevoren exact waar je aan toe bent. Dit geldt voor de rente, de maandelijkse lasten en de looptijd. De begin en einddatum staan op de offerte.

Wat kost een lening?

header decoratie

Zelfstandig online geld lenen. Wel zo gemakkelijk.

Geld lenen bij Nr7Finane doe je zelfstandig online zonder advies. Bij ons geen dure callcenters of adviseurs maar je kunt – met behulp van diverse online tools – zelfstandig een lening afsluiten of een lening oversluiten. Bereken zelf hoeveel je kunt lenen en vergelijk vervolgens de diverse banken met elkaar met de online vergelijkingstool.

Een vrijblijvend offerte ontvangt je binnen enkele uren – is de offerte naar wens? Dan kunt je deze met behulp van de beveiligde mijn-omgeving direct afsluiten.

Over Nr7finance

Hoe werkt online geld lenen?

Lening berekenen

Bereken online wat je maximale mogelijkheden zijn en krijg een goede eerste indicatie van wat er mogelijk is.

Leningen vergelijken

Door het invullen van je wensen kun je online met de leningvergelijker meerder banken en leningen met elkaar vergelijken.

Lening aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan, binnen enkele uren ontvang je van ons de offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Lening afsluiten

Door het aanleveren van een aantal stukken en het digitaal onderteken van de offerte kun je de lening afsluiten. Uitbetaling volgt binnen 2 werkdagen.

Offerte aanvragen