Over ons
NR7Finance.

Nr7Finance is de grootste bemiddelaar in geld lenen van Nederland! Met labels als Becam, Frisia financieringen en Postkrediet bedienen wij klanten (zowel particulier als zzp/mkb) met als missie het lenen goedkoper maken.

Wat kost een lening?

header decoratie

Zelfstandig online geld lenen. Wel zo gemakkelijk.

Geld lenen bij Nr7Finane doe je zelfstandig online zonder advies. Bij ons geen dure callcenters of adviseurs maar je kunt – met behulp van diverse online tools – zelfstandig een lening afsluiten of een lening oversluiten. Bereken zelf hoeveel je kunt lenen en vergelijk vervolgens de diverse banken met elkaar met de online vergelijkingstool.

Een vrijblijvend offerte ontvang je binnen enkele uren – is de offerte naar wens? Dan kun je deze met behulp van de beveiligde mijn-omgeving direct afsluiten.

Actuele rente tarieven

Persoonlijke Lening vanaf 6,6%

Kredietbedrag € 40.000,-

Maandtermijn € 456,-

Variabele rente 6,6%

Jaarlijk kostenpercentage 6,6%

Theoretische looptijd 120 maanden

Totaalprijs van het krediet € 54.747,-

Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar. Wij bemiddelen op grond van een objectieve analyse. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om zaken te doen met een of meerdere aanbieders.

Hoe werkt online geld lenen?

Lening berekenen

Bereken online wat je maximale mogelijkheden zijn en krijg een goede eerste indicatie van wat er mogelijk is.

Leningen vergelijken

Door het invullen van je wensen kun je online met de leningvergelijker meerder banken en leningen met elkaar vergelijken.

Lening aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan, binnen enkele uren ontvang je van ons de offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Lening afsluiten

Door het aanleveren van een aantal stukken en het digitaal onderteken van de offerte kun je de lening afsluiten. Uitbetaling volgt binnen 2 werkdagen.

Offerte aanvragen