page_thumbnail

Hypotheken

Hypotheekofferte?
Wij vergelijken en helpen je aan de beste hypotheek.

Een hypotheek voor je woning is vaak de grootste ‘verplichting’ die je aangaat. Niet verwonderlijk dus dat je deze keuze weloverwogen wilt maken. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe hypotheek of het oversluiten van een bestaande hypotheek, de hypotheekspecialisten van Nr7Finance zijn je met professioneel advies graag van dienst.

Offerte aanvragen
header decoratie header decoratie

Wij helpen je aan de beste hypotheek.

Een hypotheek voor je woning is vaak de grootste ‘verplichting’ die je aangaat. Niet verwonderlijk dus dat je deze keuze weloverwogen wilt maken. Bij Nr7Finance start je met een gratis oriënterend gesprek en krijg je direct inzicht in je mogelijkheden. 

In dit vrijblijvende gesprek praten wij over jullie wensen en krijg je een eerste inzicht in de mogelijkheden. Daarna gaan wij op zoek naar de voordeligste offerte. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons!!

Over Nr7finance

Hoe werkt online geld lenen?

Lening berekenen

Bereken online wat je maximale mogelijkheden zijn en krijg een goede eerste indicatie van wat er mogelijk is.

Leningen vergelijken

Door het invullen van je wensen kun je online met de leningvergelijker meerder banken en leningen met elkaar vergelijken.

Lening aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan, binnen enkele uren ontvang je van ons de offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Lening afsluiten

Door het aanleveren van een aantal stukken en het digitaal onderteken van de offerte kun je de lening afsluiten. Uitbetaling volgt binnen 2 werkdagen.

Offerte aanvragen