Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet

Kosteloos opnemen en extra aflossen

Met een Doorlopend Krediet kiest u voor flexibiliteit, bij een doorlopend krediet kunt u boetevrij aflossen en de afgeloste bedragen weer kunt opnemen. Vallen kosten onverwachts hoger uit? Dan hoeft dit dus geen probleem te zijn, u kunt geld opnemen tot aan uw kredietlimiet.

Bij een Doorlopend Krediet betaalt u een maandtermijn die bestaat uit een deel rente over het opgenomen leningbedrag, het overige deel van de maandtermijn is aflossing. De rente van een Doorlopend krediet is variabel, dit betekent dat deze tijdens de looptijd van de lening kan stijgen of dalen. Dit heeft gevolgen voor uw looptijd van uw lening, die hierdoor langer (stijgende rente) of korter (dalende rente) wordt.

Kenmerken Doorlopend Krediet:

  1. Variabele looptijd
  2. Vaste maandtermijn van 2%, 1,5% of 1% van het kredietlimiet
  3. Variabele rente
  4. Extra aflossen kan boetevrij
  5. Afgeloste bedragen kunt u weer opnemen

Bij Nr7Finance kunt u zelf leningen vergelijken en aanvragen. U maakt hierbij gebruik van onze offertemodule en stelt zelf de gewenste lening en leenvorm samen. Daarna kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij registreren uw persoonlijke gegevens en uw keuze van het gewenste product
  • Wij vragen een offerte voor u op bij de banken waarmee wij samenwerken
  • Wij presenteren u in één overzicht de laagste rente van de bank(en), gecombineerd met de offerte van de bank die u de laagste rente aanbiedt.
  • Wij handelen alle relevante acceptatie- en administratieprocessen voor u af.

Profiteer vandaag nog van een lage rente op uw lening en vraag vrijblijvend een offerte voor een Doorlopend Krediet aan.

 

Doorlopend krediet aanvragen

Tarieven Doorlopend krediet met een maandtermijn van 1,5%

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 4,5 % 4,5 % 77 maanden € 57.459
€ 25.000 € 375 4,5 % 4,5 % 77 maanden € 28.730
€ 15.000 € 225 4,8 % 4,8 % 77 maanden € 17.416
€ 10.000 € 150 6,1 % 6,1 % 81 maanden € 12.164

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. De minimale rente is 4,5 % en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.